14 Mayıs 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

Lens 1 – 1 Psv Eindhoven

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçında Fransız ekibi Lens kendi sahasında Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldiler.

Güç dengeleri eşit iki takımın karşılaşmasında denge skora da yansıdı. Karşılaşmada her iki takımın karşılıklı buldukları goller ile 1 – 1 beraberlik ile sona ererken puanlar bölüşüldü.

Bollaert – Delelis Stadyumu’nda oynanan mücadele karşılıklı atılan goller ile 1 – 1 eşitlikle sonuçlanırken ev sahibi ekip Lens ‘in karşılaşmada ki tek golü ikinci yarı da 65’ dakikada E. Wahi den geldi. Konuk Hollanda ekibi PSV Eindhoven in tek golü ise ikinci yarı da 54’ dakikada J. Bakayoko dan geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maç sonunda Lens 5 puana, PSV Eindhoven ise 2 puana yükseldi.

Grubun bir sonraki haftasında iki ekip bu kez Hollanda’da karşı karşıya gelecekler.

B GRUBUNDA LENS PSV MÜCADELESİNDE KAZANAN ÇIKMADI

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçında Lens ile PSV Eindhoven karşılaştı. Bollaert – Delelis Stadyumu’nda oynanan mücadele 1 – 1 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremezken devreye 0 – 0 lık eşitlik ile gidildi.

Mücadelede gol perdesi ise ikinci yarıda açıldı. 54. dakikasında M. Tillman asistinde Johan Bakoyoko‘nun golüyle öne geçen PSV Eindhoven deplasmanda rakibi karşısında 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.

Ev sahibi ekip Lens’ten cevap 65. Dakikada P. Frankowski asistinde topu ağlara gönderen Sepe Wahi takımına 1 – 1 lik beraberliği getirdi.

Karşılaşmanın geride kalan dakikalarda ev sahibi Lens baskılı oyununu sürdürse de her iki takım öne geçecekleri golü bulamayınca karşılaşma 1 – 1 berabere biterken puanlar bölüşüldü.

Bu sonucun ardından Lens 5 puana ve grupta 2. Sıraya yükselirken, PSV Eindhoven ise 2 puana yükselirken grupta son sırada yer aldılar.

MAÇ BİLGİLERİ

Stat: Stade Bollaert – Delelis

Hakemler: Radu Marián Petrescu Orta Hakem, Adrian Radu Ghinguleac Yardımcı Hakem, Mircea Mihail Grigoriu Yardımcı Hakem, Marcel Bîrsan 4. Hakem

Lens: Brice Samba, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Facundo Medina, Przemyslaw Frankowski, Nampalys Mendy, Salis Abdul Samed, Deiver Machado, Florian Sotoca, Angelo Fulgini, Sepe Elye Wahi

Yedekler: Jean – Louis LecaYannick Pandor, Ruben Aguilar, David Pereira Da Costa, Andy Diouf, Faitout Maouassa, Massadio Haidara, Wesley Saidn, Neil El Aynaoui, Abdukodir Khusanov, Morgan Guilavogui, Adrien Thomasson

Teknik direktör: Franck Haise

PSV Eindhoven: Walter Benitez, Jordan Teze, Ramalho, Olivier Boscagli, Sergino Dest, Malik Tillman, Jerdy Schouten, Joey Veerman, Johan Bakayoko, Luuk De Jong, Hirving Lozano

Yedekler: Joel Drommel, Boy Waterman, Shurandy Sambo, Ricardo Pepi, Guus Til, Isaac Babadi, Patrick Van Aanholt, Yorbe Vertessen, Ismael Saibari

Teknik direktör: Peter Bosz

Goller: J. Bakayoko 54 dk. ( PSV Eindhoven ), E. Wahi 65 dk. ( Lens )

Sarı kartlar: N. Mendy, S. Abdul Samed, W. Saïd, A. Thomasson ( Lens ), André Ramalho, O. Boscagli, R. Pepi ( PSV Eindhoven )