14 Mayıs 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

İstanbulspor 2 – 4 Pendikspor

Trendyol Süper Lig’in 11. Haftasında Cumartesi gününün ilk mücadelesinde iki İstanbul ekibi karşı karşıya geldi.

İstanbulspor kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldikleri mücadelede sahadan konuk ekip 4 – 2 lik galibiyet ile ayrılarak haftayı 3 puan ile tamamlayan taraf oldular.

Gollerin yağmur gibi geldiği İstanbul derbisini Pendikspor 4 – 2’lik skorla kazan taraf olurken galibiyet getiren goller ise; Erencan Yardımcı, Welinton ( 2 ) ve Thuram dan geldi.

Ev sahibi ekip İstanbulspor un golleri ise A. Ndao ve E. Rroca dan geldi.

Karşılaşma sonun da Pendikspor ligde 10 puana yükseldi. İstanbulspor ise 5 puanda kaldı.

PENDİKSPOR 2 GALİBİYETİNİ ALDI

Hakan Yakın yönetimindeki İstanbulspor ile Ivo Vieira yönetimindeki Pendikspor, Süper Lig’in 11. haftasında kozlarını paylaştı.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan maçı Murat Erdoğan yönetti. Heyecan dolu maçı Pendikspor 4 – 2’lik skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Ev sahibi ekip İstanbulspor sahaya: David Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Ali Yaşar, Muammer Sarıkaya, Loshaj, Rroca, Ndao, Kenio, Traore Junior ilk 11 ile çıktı.

Konuk ekip Pendikspor ise: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Welinton, Berkay, Nuno, İbrahim, Halil, Lusamba, Endri, Erencan, Diabyi ilk 11 ile yer aldı.

Gol perdesi konuk ekip tarafından 30 dk. Erencan Yardımcı, Pendikspor’u deplasmanda öne geçirdi. Welinton ortasında arka direkte kendisini unutturan Eren takımını 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.

10 dakika sonra ev sahibi ekip Alassane Ddao skora dengeyi getiren isim oldu. Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Ddao sağ ayağıyla şık bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu ve yeniden denge geldi. 1 – 1.

İlk yarının uzatmalarında Pendikspor bir kez daha öne geçti! Konuk ekibin sol kanattan kullandığı kornerde ön direğe hareketlenen Welinton yakın mesafeden kafayı vurdu ve üst direğin içine çarpan top ağlarla buluşurken ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLAYAN PENDİKSPOR OLDU

Karşılaşma da ikinci yarıya konuk ekip Pendikspor daha hızlı başladı. 60 dk. Welinton bir kez daha sahnede! Sağ kanattan Lusamba’nın arka direğe çevirdiği topa dar açıdan Welinton kafayı vurdu, yerden seken top, Jensen’in yanından ağlarla buluşturarak farkı 2 ye çıkardı. 3 – 1.

Pendikspor karşılaşmanı son bölümünde farkı arttırdı. 83 de Thruam farkı üçe çıkardı. Görkem karşı karşıya pozisyonda yerden vuruşunu yaptı. Kalecinin yanından giden top direğin dibine çarpıp geri göndü. Bu topu iyi takip eden Thuram yakın mesafeden boş ağları bularak durumu 4 – 1 getirdi.

Son bölümde 89 da fark yeniden ikiye indi. Rroca, ceza alanı çaprazından son çizgiye inerken sağ ayağının içiyle bekletmeden vuruşunu yaptı ve uzak köşeden topu ağlarla buluştururken karşılaşanın kalan bölümünde başka gol olmadı.

Heyecan dolu maçı konuk ekip Pendsikspor 4 – 2’lik skorla kazandı haftayı 3 puan ille geçtiler.