18 Nisan 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

Yukatel Kayserispor Deplasmanda 1 Puanı Aldı

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Yukatel Kayserispor, 26 Eylül Pazar günü deplasmanda Giresunspor’a konuk oldu. Çotanak Stadyumu’nda oynanan iki takım arasındaki bu mücadele karşılıklı atılan goller ile birlikte 1 – 1 berabere sona erdi.

Bu karşılaşmada ev sahibi Giresunspor’u golünü Diabate atarken; konu takım Yukatel Kayserispor’un golünü Attamah attı. Öte yandan iki takım arasındaki bu mücadelete ev sahibi Giresunspor, rakibi Yukatel Kayserispor’un karşısında Okan Kocuk, Diarra, Perez, Behich, Zeki Yavru, Traore, Serginho, Suleymanov, Flavio, Diabate ve Doukara 11’i ile maça başladı.

Diğer yandan Yukatel Kayserispor ise rakibi Giresunspor karşısında Lung, Hosseini, Kolovetsios, Onur Bulut, Carole, Attamah, İbrahim Akdağ, Emrah Başsan, Bernard Mensah, Miguel Filipe Nunes ve Mame Thiam 11’i ile sahaya çıktı.

Yukatel Kayserispor Deplasmanda 1 Puanı Aldı

Karşılıklı Atılan Goller

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında oynanan karşılaşmanın 17. Dakikasında konuk takım Yukatel Kayserispor, Bernard Mensah’ın asistinde Joseph Attamah’ın attığı gol ile karşılaşmada 1 – 0’lık skor ile öne geçen taraf oldu. Bu golden 4 dakika sonra maçın 21. Dakikasında ev sahibi Giresunspor, Zeki Yavru’nun asistinde Fousseni Diabate’nin attığı gol ile karşılaşmada 1 – 1’lik eşitlik yakalayan taraf oldu.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca ilk 45 dakika karşılıklı atılan goller ile 1 – 1 berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında hem ev sahibi Giresunspor hem de konuk takım Yukatel Kayserispor, tehlikeli gol pozisyonları yakaladılar.

Fakat son vuruşlarda başarılı olamadıkları için karşılaşmada her iki takımdan da başka gol sesi çıkmadı. Böylece konuk takım Yukatel Kayserispor, deplasmanda konuk olduğu rakibi Giresunspor ile 1 – 1 berabere sona erdi.

Yukatel Kayserispor Deplasmanda 1 Puanı Aldı

Puan Durumu

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında oynanan mücadelede konuk takım Yukatel Kayserispor, deplasmandan 1 puan ile ayrıldı. Konuk takım Yukatel Kayserispor, aldığı bu 1 puan ile Süper Lig’de puanını 11 yaptı ve sekizinci sırada kendisine yer buldu.

Diğer yandan sahasında 1 puan alan Giresunspor ise Süper Lig’de puanını 2 yaptı on dokuzuncu sırada kaldı.