19 Nisan 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

Kayserispor Sıkı Çalışıyor

Sezon hazırlıkları başlamadan önce yaşadığı sıkıntıları geride bırakmış gibi görünen Kayserispor günde çift idmanla yoğun ve konsantre bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Ekonomik sorunlar nedeniyle hayli sıkıntılı günler yaşayan camia artık bunları geride bırakıp lige konsantre olmuş durumda.

Kayserispor Çağdaş Atan ile Kendini Buldu

Takımdaki bu olumlu havanın baş mimarı ise hiç şüphesiz ki Çağdaş Atan. Aslında Kayserispor’un sezona Çağdaş Hoca ile başlamak gibi bir düşüncesi yoktu. 2021 22 futbol sezonu sonunda sürpriz bir kararla Hatayaspor teknik direktörlüğünü bırakmak istediğini açıklayan Ömer Erdoğan ile hemen görüşülmeye başlanmış ve yeni sezonda Kayserispor’un başında olması içinde hemen hemen her konuda kendisiyle prensipte anlaşılmıştı. Ne var ki Kayserispor’un yaşadığı sorunlar ve transfer tahtasının açılmama ihtimali Ömer Erdoğan‘ı vazgeçiren temel unsur oldu ve Kayserispor bir anda kendisini yine hoca arayışında bulmuştu.

Alanyaspor’dan ayrılan Çağdaş Atan ile görüşen Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ilk görüşmenin ardından takımı Çağdaş Hoca’ya emanet etmeye karar vermişti. Her geçen gün bu kararın ne kadar doğru olduğu daha net anlaşıldı aslında.

Kayseri’ye adım attığı andan itibaren tüm camianın motivasyonunu yükselten, güler yüzü ile herkese moral veren ve transfer tahtası sorununu yok sayıp şikayet etmek yerine eldeki malzemeyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Çağdaş Atan önderliğindeki Kayserispor, şimdiye kadar hem antrenmanlarda hem de oynadığı hazırlık maçlarında oldukça formda göründü.

Transfer olmamasını hiç dert etmeyen Çağdaş Hoca, transferleri de takımın içerisinden çıkardı ve geçen sezon lisansı dondurulmuş olan Ali Karimi‘yi kampın yıldızı yapmayı başardı. Antrenmanlardaki neşeli tavırlarının yanında oyuncularla tek tek yakından ilgilenmesi, drone ile antrenman maçlarını çektirmesi ve sonrasında bunları oyunculara izletip tek tek hatalarını anlatması ise kafasındaki oyun planını çok çabuk şekilde oyunculara aktaran Çağdaş Atan şu an Kayseri camiasında herkesin sevgilisi konumunda.

Kayserispor

Günde Çift İdman

Günde çift idmanla hazırlıklarına devam eden sarı kırmızılı ekip Çağdaş Atan’ın tüm sempatikliğinin yanında muazzam bir disiplinle çalışıyor. Sabah pas, akşam şut idmanı çalışan takımda özellikle de tecrübeli oyuncuların tavırları ve ciddiyeti takıma çok olumlu yansıyor. Şut idmanında takımın tecrübeli golcüleri Gavranoviç ve Mustafa Pektemek’in hem ciddiyeti hem de başarılı performansları gençlere mükemmel örnek teşkil ederken teknik heyetten de tam not aldı.

Elbette antrenmanlar tek ölçüt olamaz ancak takımın havası, antrenman performansı, oyuncuların ciddiyeti ve neşesi ile Kayserispor 2022 23 futbol sezonu öncesinde ligin flaş takımlarından olabileceği havası uyandırıyor. Tüm bu olumlu gelişmelerin üzerine Kayserispor yönetimi de transfer tahtasını açarak camiaya büyük bir sürpriz yapmak ve en azından kiralanacak bir iki oyuncu ile teknik heyetini ve Çağdaş Atan’ı da mutlu etmek istiyor.