Süper Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor 20 Haziran Cumartesi günü Gençlerbirliği takımı ile karşılaşacak. Bu maç için antrenmanlarını sürdüren Kayserispor takım kaptanı Silviu Lung kazanmak için her şeyi yapacakları söyledi.
Sarı-Kırmızılı Ekip Alt Sıralardan Kurtulmak İstiyor
Süper Lig’in 28.haftasında kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanmak isteyen Sarı-kırmızılı ekip alt sıralardan kurtulmak istiyor. Hes Kablo Kayserispor, bu maçı kazanmak için çalışmalarına devam ediyor.
Teknik Direktör Robert Prosinecki nezaretinde çalışan Kayserispor, son zamanlarda temposunun arttırdı.
Sarı kırmızılı takımın kaptanı Silviu Lung, birbirinden önemli 7 maça çıkacaklarını ve bunun ilki olan Gençlerbirliği maçını kazanarak puan almak istediklerini belirtti. Lung kendi sahalarında oynayacakları bu maçı kazanarak 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Güncel Yazılar
- Kayserispor Sivasspor’u Farklı Yendi
- Kayserispor Sivasspor’u Farklı Yendi
- Kayserispor Gol Olup Yağdı
- Ahmet Nur Çebi’den Sert Çıkış! Maçlar Tekrarlansın
- Kayseri’de Gol Düellosu
- Sivasspor Türkiye Futbol Federasyonu’na Başvurdu
- Beşiktaş’ta Nkodou’ya Büyük Tepki
- Teknik Kazandı
- Beşiktaş Kulübünden Weghorst Geçti
- Kayserispor’da Başarının Sırrı Takım Sinerjisi
- Kayserispor’da Başarının Sırrı Takım Sinerjisi
- 3 Büyükler ve Futbol
- 3 Büyükler ve Futbol
- Türkiye’de Stadyumlara İsmi Verilen Efsaneler
- Oliveira Son Performans Değerlendirmeleri
- Mbaye Diagne Son Performans Değerlendirmeleri
- Karagümrük Hatayspor’a 3 Attı
- Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor Iğdırspor’u 2-1 Yendi
- Kayserispor PFDK’ya Sevk Edildi
- Kayserispor Galatasaray’ı Mağlup Etti