29 Mart 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler
Kayserispor

Kayserispor Beşiktaş Maç Sonucu 3-1

Süper Lig’in 30.haftasında Kayserispor Beşiktaş’ı konuk etti. Maçı 3-1 kazanan Kayserispor çok uzun süredir bulunduğu düşme hattından kurtulmuş oldu. Alınan bu sonuçla Kayserispor 31 puanla 14.sıraya yerleşti. Beşiktaş ise 50 puanla 5.sırada yer aldı. Bu skorla Beşiktaş Galatasaray’ı geçme şansını kaçırmış oldu.

Kayseri teknik direktörü Prosinecki’nin Beşiktaş karşısına çıkardığı  ilk 11’de Hasan Hüseyin Acar, Cristian Sapunaru, Pedro Henrique, Gustavo Campanharo, Silviu Lung, Zoran Kvrzic, Diego Angelo, Miguel Lopes, Brice Djedje, Enver Cenk Şahin, Artem Kravets bulunuyor.

Kayserispor Beşiktaş Maçından Kareler

Kayserispor ile Beşiktaş maçının ilk golünü ev sahibi takım Hasan Hüseyin Acar ile attı.  Maçın 74.dakikasında Atiba’nın golü ile Beşiktaş beraberliği getirdi. Hasan Hüseyin’in bir diğer golünü ise 83.dakikada attı. 2-1 olan maçın son golünü de 86.dakikada Kravets atmış oldu.

Maçta üstünlüğünü gollerine de yansıtan Kayserispor’un kalecisi  Silviu Lung kalesini çok güzel bir şekilde korumayı başardı. Bu başarısı ile Silviu Lung Süper Lig’deki en çok kurtarış yapan kalecilerinden biri oldu.

Güncel Yazılar