29 Mart 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler
Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı

Kayserispor Başkanından Önemli Temaslar

Süper Ligde kalma mücadelesi veren takımların arasında yer alan Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı birtakım temaslarda bulundu. Yaşanılan korona virüs süreci sonrasında liglerin yeninden açılacak olması, Kayserispor takımını da harekete geçirmişti.

Kayserispor takımının antrenmanlarını yoğun bir şekilde yaparak Süper Lig mücadelelerine hazırlık yaptığı biliniyor. Bu kapsamda kulübün başkanı olan Berna Gözbaşı da bazı temaslarda bulunuyor. Öncelikli olarak Kayseri kentinde bir dizi temaslarda bulunan Gözbaşı’nın bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürünü de ziyaret ettiği biliniyor.

Berna Gözbaşı Kayseri’de Temaslarda Bulundu

Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı Kayseri kentinde birtakım önemli temaslarda bulundu. Bu kapsamda ilk önce Melikgazi Belediye Başkanını ziyaret eden Gözbaşı, başkanı makamında ziyaret etti. Ardından Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürünü de ziyaret eden Gözbaşı, daha sonra Kayserispor Belediyesi Spor AŞ yetkileriyle de görüştü.

Öte yandan bu önemli temaslarda başkan Berna Gözbaşı’na takımın sportif direktörü olan Bülent Bölükbaşı’nın da katılım gösterdiği açıklandı. Yine altyapı sportif direktörünün de görüşmelere katılım gösterdiği ifade edildi.

Güncel Yazılar