Hes Kablo Kayserispor futbol takımının iddialı oyuncusu olan Hasan Hüseyin Acar; sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulunarak; futbolu çok özlediğini de ifade etti. Yapmış olduğu açıklamada sahaya çıkmayı çok özlediğini ifade eden Acar; kendilerini formda tutmak için etkili bir çalışmanın içerisinde yer aldıklarını da belirtti.
Kayserispor’un resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla canlı yayına katılım gösteren Hasan Hüseyin Acar; futbola olan özlemini de dile getirdi. Sürekli olarak maç yapmaya ve antrenman yapmaya alışkın olduğunu açıklayan Hüseyin Acar; yaşanılan sürecin kendilerini zorladığını da sözlerine ekledi.
Bireysel Antrenman Yapıyoruz
Koronavirüs salgınından dolayı çalışmalarına bireysel olarak devam ettiklerini aktaran Kayserispor futbol takımının yetenekli futbolcusu; bu sayede formda kalmayı hedeflediklerini de belirtti. Evde kaldıkları süre içerisinde ailesiyle vakit geçirdiğini sözlerine ekleyen Acar; futbol sahasına çıkmayı özlediğini de sözlerine ekledi.
An itibariyle sadece formda kalmaya çalıştıklarını belirten Hüseyin Acar; Kayserispor’un kendisi için anlamının büyük olduğunu da ifade etti. Milli takım hayalinin bulunduğunu aktaran yetenekli futbolcu; çok daha yukarılara gidebilmek için Kayserispor’un çok iyi bir başlangıç olduğunu da sözlerine ekledi.