29 Mart 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

Hes Kablo Kayserispor Düşme Hattından Uzaklaşmak İstiyor

Süper Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor, ligin 20. Haftasının tamamlanmasının ardından topladığı 19 puan ile 17. sırada yer alıyor.

Düşme hattında bulunan Yukatel Denizlispor, BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin hemen üzerinde bulunan Hes Kablo Kayserispor, ligin alt sıralarından kurtulmanın planlarını yapıyor.

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçın 3’ünü kazanan Kayseri ekibi, öenmli bir çıkış yakalayarak biraz olsun nefes aldı. Sarı kırmızılı takımın bu haftaki rakibi ise ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe olacak.

Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig’in 21. Haftasında 25 Ocak Pazartesi günü deplasmanda konuk olacağı Fenerbahçe’den puan veya puanlar almak için mücadele edecek.

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsünden Açıklamalar

Süper Lig’de son haftalarda aldığı galibiyetler ile düşme hattının hemen üzerine çıkan Hes Kablo Kayserispor’da Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, açıklamalarda bulundu.

Pazartesi günü deplasmanda güçlü bir rakibe karşı zor bir maça çıkacaklarını söyleyen Mustafa Tokgöz, zirve mücadelesi veren rakipleri kadar kendilerininde puan ve puanlara ihtiyaçları olduğunu belirtti.

İyi bir futbol ile iyi bir sonuç almak istediklerini ifade eden Mustafa Tokgöz, bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ve deplasmandan mutlu bir şekilde dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Hes Kablo Kayserispor’un Sezon Performansı

Süper Lig ekibi Hes Kablo Kayserispor, 2020 – 2021 sezonuna istediği gibi başlayamadı. İlk hafta Kasımpaşa’yı mağlup eden Kayseri ekibi, daha sonra oynadığı Aytemiz Alanyaspor ve BB Erzurumspor maçlarından mağlubiyetle ayrıldı.

Daha sonra MKE Ankaragücü’nü yenmeyi başaran Hes Kablo Kayserispor, Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Hatayspor maçlarından ise yenilgi ile sahadan ayrılan taraf oldu.

Bu 3 maçlık mağlubiyetin ardından oynadığı Galatasaray, Fatih Karagümrük, Göztepe ve Trabzonspor maçlarından ise beraberlikle ayrıldı.

4 maçlık beraberlik serisinin ardından tekrardan mağlubiyet serisi yaşayan sarı kırmızılı takım, Fraport TAV Antalyaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş’a karşı sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Daha sonra deplasmanda Yukatel Denizlispor’u hemen ardından kendi sahasında Yeni Malatyaspor’u mağlup etmeyi başaran Hes Kablo Kayserispor, bu sezon ilk kez Süper Lig’de arka arkaya iki maçını kazanmış oldu.

Bu galibiyetlerin ardından deplasmanda Gaziantep FK’ya kaybeden Hes Kablo Kayserispor, en son oynadığı Medipol Başakşehir maçından ise galibiyetle ayrılmayı başardı.