Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, son çıktıkları Trabzonspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Maç sırasında yaşananlar ve ligden düşmeleri ile ilgili olarak bir sezonun emeğini tek bir maç ile bitirdiklerini ifade etti.
Kayserispor Başkanı ve futbolculardan Hasan Hüseyin Acar ve Yasir Subaşı maçtaki hakem hatalarına dikkat çekecek açıklamalarda bulundular. Bu hataların ligden düşmelerine sebep olduğunu belirten oyuncuların oldukça üzüntülü olduğu görüldü.
Kulüp başkanı Berna Gözbaşı maçın ardından sosyal medya hesabından isyan etti. Gözbaşı maçtan bir kare paylaşarak bir şehrin bir takımın kaderi ile oynamanın bu kadar kolay olmayacağını paylaştı.
Tartışılacak Çok Pozisyon Var
Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı Trabzonspor maçının ardından sosyal medyadan paylaştığı pozisyonlar ile hakem kararlarına isyan etti. Takım oyuncularından Hasan Hüseyin Acar ve Yasir Subaşı da maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Oyuncular yanlış kararların Kayserispor’un küme düşmesine sebep olduğunu belirttiler.
Tartışılan pozisyonlar yüzünden ligden düştüklerini belirten Yasir Subaşı da koskoca bir emeğin 90 dakikada bitirildiğini ve bunun bu kadar basit olmaması gerektiğini söyledi.
Güncel Yazılar
- Kayserispor Sivasspor’u Farklı Yendi
- Kayserispor Sivasspor’u Farklı Yendi
- Kayserispor Gol Olup Yağdı
- Ahmet Nur Çebi’den Sert Çıkış! Maçlar Tekrarlansın
- Kayseri’de Gol Düellosu
- Sivasspor Türkiye Futbol Federasyonu’na Başvurdu
- Beşiktaş’ta Nkodou’ya Büyük Tepki
- Teknik Kazandı
- Beşiktaş Kulübünden Weghorst Geçti
- Kayserispor’da Başarının Sırrı Takım Sinerjisi
- Kayserispor’da Başarının Sırrı Takım Sinerjisi
- 3 Büyükler ve Futbol
- 3 Büyükler ve Futbol
- Türkiye’de Stadyumlara İsmi Verilen Efsaneler
- Oliveira Son Performans Değerlendirmeleri
- Mbaye Diagne Son Performans Değerlendirmeleri
- Karagümrük Hatayspor’a 3 Attı
- Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor Iğdırspor’u 2-1 Yendi
- Kayserispor PFDK’ya Sevk Edildi
- Kayserispor Galatasaray’ı Mağlup Etti