29 Nisan 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

FENERBAHÇE’YE MISIRLI STOPER GELİYOR

Fenerbahçe, Mısır’ın El Mokawloon takımında forma verdiği Faslı orta saha oyuncusu Omar Fayed’i 5 milyon Euro’ya transfer etti. Fayed, 20 yaşında ve 2017’den beri El Mokawloon forması giyiyor.

Fayed, orta sahanın merkez ve sağ kanatta oynayabilen yetenekli bir oyuncudur. En iyi sürme, pas ve şut tekniği iyidir.

Fenerbahçe, Fayed’i transfer ederek orta saha hattını hedeflemek istiyor. Fayed, Fenerbahçe’nin orta sahasına çok önemli bir katkı sağlayabilir. Hızlı ve yetenekli bir oyuncu olmasıyla Fenerbahçe’nin hücum gücüne katkı sağlayabilir. Ayrıca uzaktan şut atmakta da çok iyi olmasıyla Fenerbahçe’nin gol yollarına katkı sağlayabilir.

Fenerbahçe’nin Omar Fayed’i transfer etmesi, Fenerbahçe için çok önemli bir transfer olacaktır. Fayed, Fenerbahçe‘nin orta sahasına çok önemli bir katkı sağlayabilir. Hızlı ve yetenekli bir oyuncu olmasıyla Fenerbahçe’nin hücum gücüne katkı sağlayabilir. Ayrıca uzaktan şut atmakta da çok iyi olmasıyla Fenerbahçe’nin gol yollarına katkı sağlayabilir.

Fayed, El Mokawloon ‘ta çok iyi bir performans gösterdi. 2021-2022 sezonunda 34 maç forma giydi ve 6 gol atıp 7 asist yaptı.

Fayed’in El Mokawloon ‘ta sergilediği performans, Fenerbahçe’nin dikkatini çekti. Fenerbahçe, Fayed’i transfer etmek için El Mokawloon ile görüşmelerine başladı. Görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Fenerbahçe, Fayed’i transfer etti.

Fayed, Fenerbahçe’de forma giymek için çok heyecanlı. Fenerbahçe’nin şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu ve şampiyonluklar için mücadele etmek istediğini söyledi. Fayed, Fenerbahçe’nin orta sahasına çok önemli bir katkı sağlayacağını ve Fenerbahçe’nin şampiyonluklar için mücadele etmeye yardımcı olacağını söyledi.

Fenerbahçe’nin Omar Fayed’i transfer etmesi, Fenerbahçe için çok önemli bir transfer olmuştur. Fayed, Fenerbahçe’nin orta sahasına çok önemli bir katkı sağlayabilir. Hızlı ve yetenekli bir oyuncu olmasıyla Fenerbahçe’nin hücum gücüne katkı sağlayabilir. Ayrıca uzaktan şut atmakta da çok iyi olmasıyla Fenerbahçe’nin gol yollarına katkı sağlayabilir. Fayed, Fenerbahçe’nin şampiyonlukları için mücadele etmeye yardımcı olabilir.

Omar Fayed Kimdir?

Omar Fayed, 18 Kasım 1997’de Fas’ın Kazablanka’da öldü. Futbola 2007 yılında Nantes takımlarında başladı. 2017’de Nantes’ın A takımına yükseldi.

Fayed, orta sahanın merkez ve sağ kanatta oynayabilen yetenekli bir oyuncudur. En iyi sürme, pas ve şut tekniği iyidir. Ayrıca iyi bir driplingcidir.

Fayed, El Mokawloon ‘ta çok iyi bir performans gösterdi. 2021-2022 sezonunda 34 maç forma giydi ve 6 gol atıp 7 asist yaptı.

Fayed’in El Mokawloon ‘ta sergilediği performans, Fenerbahçe’nin dikkatini çekti. Fenerbahçe, Fayed’i transfer etmek için El Mokawloon ile görüşmelerine başladı. Görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Fenerbahçe, Fayed‘i transfer etti.

Omar Fayed’in Performansı

Fayed, El Mokawloon ‘ta çok iyi bir performans gösterdi. 2021-2022 sezonunda 34 maç forma giydi ve 6 gol atıp 7 asist yaptı.

Fayed’in performansı, Fenerbahçe’nin dikkatini çekti. Fenerbahçe, Fayed’i transfer etmek için El Mokawloon ile görüşmelerine başladı. Görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Fenerbahçe, Fayed’i transfer etti.