29 Nisan 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

Fenerbahçe Luis Muriel İle İlgilenmeye Devam Ediyorlar

Oldukça hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren sarı lacivertli Fenerbahçe süper lig de şampiyonluk yarışında kupayı önümüzdeki sezonda kaldırabilmek için yoğun bir çalışma halindeler. Yeni sezon öncesinde sarı lacivertli takım da çok hareketleri gündeler saatler yaşanmaya devam ediyor.

Sarı lacivertli takım 37 yasındaki Bosnalı Dünyaca ünlü yıldız Edin Dzeko’ yu renklerine bağlayan Fenerbahçe, sol kanat için ise Ryan Kent transferini de yaparak hızlı bir giriş yapmışlardı. Hücum da son olarak transfer de bir golcü daha kadrosuna kazandıran sarı lacivertli takım milli golcü Umut Nayir ile anlaşarak tecrübeli golcü ile sözleşme imzalayarak parçalı formayı giydirdiler.

Transfer de dur durak bilmeyen sarı lacivertli takımyıldız Sebastian Szymanski transferini bitirirken sol olarak ise stoper de Djiku’ ya imza attılar. Transfer de son bombasını da patlatan sarı lacivertli takım Rodrigo Becao ile sözleşme imzalarken, son olarak Sırp oyuncu Dusan Tadic’ i transfer eden sarı lacivertli takımda hücum hattı için yeni bir isim gündemde.

Daha önde sarı kırmızılı takım Galatasaray ile adı geçen İtalyan ekibi olan Atalanta ‘nın formasını giyen 32 yasındaki Kolombiyalı golcü Luis Muriel’ in peşindeler.

İtalyan ekibi olan Atalanta dan ayrılmaya hazırlanan 32 yasındaki tecrübeli golcü Luis Muriel için sarı lacivertli takım Fenerbahçe nin devreye girdiği öne sürüldü. İtalyan ekibi Atalanta nın 21 milyon Euro ya transfer ettiği Luis Muriel için 5 milyon Euro talep ediyorlar.

LUİS MURİEL ROMA’DAN TEKLİF BEKLİYOR

İtalyan ekibi olan Atalanta dan ayrılmaya hazırlanan 32 yasındaki tecrübeli golcü Luis Muriel için sarı lacivertli takım Fenerbahçe nin devreye girdiği öne sürüldü.

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe nin 32 yasındaki tecrübeli golcü Luis Muriel için devreye girdiği belirtilirken, tecrübeli ismin Roma yı beklediği aktarıldı. Fenerbahçe ve Roma nın yanı sıra Suudi ekibi olan Al – Shabab ın da Kolombiyalı golcüyü istediği biliniyor.

Roma’ dan teklif beklese de en ciddi teklif sarı lacivertli takım dan gelirken Fenerbahçe’ nin transfer de teklifini ilettiği çok da fazla zorlamadan yüksek ücret ve bonservis bedeli karşılığında anlaşmak istiyorlar.

FENERBAHÇE İTALYAN EKİBİ ATALANTA İLE ANLAŞMAYA YAKIN

Atalanta nın Luis Muriel için talep ettiği bonservis bedeliyle ilgili de bilgi geçildi. Buna göre İtalyan ekibi 21 milyon Euro ya Transfer ettiği oyuncudan 5 milyon Euro gelir bekliyor.

Geride bıraktığımız sezonda Serie A ve İtalya Kupası nda toplam 31 maça çıkan Luis Muriel 3 gol, 5 asistlik skor katkısı vermişti.

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Atalanta ile sözleşmesinin son yılına girdi. Sarı lacivertli takım 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmeyi planlıyor. Ayrıca, oyuncuya 2 senelik sözleşme önerilmiş ve yıllık 2.5 milyon Euro maaş ödemesi yapılacak.