16 Mayıs 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

Beşiktaş’ta Romain Saiss Belirsizliği Sona Erecek Gibi

Siyah beyazlı takım Beşiktaş bu sezonu kupasız tamamlayarak geride bırakan takımlardan oldular. Süper lig de liderliği sarı kırmızılı rakibi Galatasaray’ a Türkiye Kupasını ‘ da sarı lacivertli rakibi Fenerbahçe ‘ya kaptıran kara kartal gelecek sezona güçlü girmek için transfer çalışmalarına yoğunlaşmış bir sekil de devam ediyorlar.

Spor Toto Süper Ligi 3. sırada bitiren ve Konferans Ligi’ne 2. ön eleme turunda katılacak Beşiktaş Şenol Güneş’in sezonun erken açılacak olması nedeniyle transferin hızlı yapılması gerektiğini düşünüyor.

Beşiktaş ‘ta gelecek sezon kadroda düşünülmeyen ve takımdan ayrılmak isteyen 33 yasındaki Faslı stoper Romain Saiss’ in ayrılmak istemesi nedeni ile stoper bölgesi için transfer çalışmalarına devam ediyorlar.

Takımda ki belirsizliği devam eden Romain Saiss için Fransız kulübü olan Marsilya’ nın tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyorlar. Fransız ekibi Marsilya bu transfer için siyah beyazlı takıma 2,5 Milyon Euro gibi bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmak isteseler de Beşiktaş bu tekliflere düşük bulduğu için ret yanıtlarını verdi.

Siyah beyazlı takım da belirsizlikler sürdüğü için stoper transferinde birçok isim ile görüşmelerine rağmen henüz bir transfer gelmezken Romain Saiss için de transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Marsilya ‘ ya ret cevabı veren kara kartal da Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad’ın devreye girdiği ileri sürüldü. Beşiktaş’ın transferde 4 milyon Euro beklediği kaydedilirken, Arabistan ekibinin bu rakamı verebileceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ ROMAİN SAİSS’ DEN İSTEDİĞİNİ ALACAK GİBİLER

33 yasındaki Faslı stoper Romain Saiss siyah beyazlı takımın elinden çıkarmak istediği oyucularından birisi.

Kariyer sonuna gelen tecrübeli isim ile de yeni sözleşme yenilemek istemeyen kara kartal stoper bölgesi için birçok isim ile görüşmelere de devam ediyorlar.

Fransız ekibi Marsilya siyah beyazlılara 2,5 Milyon Euro gibi bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmak isteseler de Beşiktaş bu tekliflere düşük bulduğu için ret yanıtlarını vermişlerdi.

Marsilya ‘ ya ret cevabı veren kara kartal da Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad’ın devreye girdiği ileri sürüldü. Beşiktaş’ın transferde 4 milyon Euro beklediği 33 yasındaki Faslı stoper Romain Saiss için Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad’ın bu bedeli ödemeye hazır oldukları biliniyor.

ROMAİN SAİSS SEZONU NASIL GEÇİRDİ?

33 yasındaki Faslı stoper Romain Saiss bu sezon siyah beyazlı forma ile 26 karşılaşmada süre aldı. Sezonu 1 gol 1 asist ile tamamladı.

Beşiktaş ‘ın sol stoperinde görev alan tecrübeli isim duran top ve geride oyun kurmada iyi olsa da alan ve adam savunmasında eksik yönleri dikkat çekiyordu.

Kariyerinin artık sonuna gelen tecrübeli ismi siyah beyazlı takım Beşiktaş iyi bir bonservis bedeli ile elinden çıkarması bekleniyor ki Suudi ekipleri bunu yapacaklar gibi.