19 Nisan 2024 Kayserispor - Kayseri de spor haber kaynağı - son dakika haberler

3 Puan Bize Umut Verdi

Süper Lig takımlarından Kayserispor, Yukatel Denizlispor’u 1-0 mağlup etti. 3 puan alarak moralini yükselten Hes Kablo Kayserispor’un umutlarının tazelendiğini belirten asbaşkan ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz değerlendirmelerde bulndu.

Süper Lig’de 15 puan ile 18. sırada yer alan Kayserispor, Yukatel Denizlispor ile yaptığı maçtan 1-0 galip ayrıldı. Sarı kırmızılı takımın asbaşkanı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, aldıkları galibiyet ile 3 puanın kendilerine umut verdiğini ve morallerini yükselttiğini belirtti. Tokgöz bununla birlikte geride kalan 12 maçın tamamına final havasında çıkacaklarının altını çizdi. Hes Kablo Kayserispor Süper Lig’de sahaya çıktığı maçlarda 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile 15 puana ulaştı. Aldığı galibiyet ile Kayserispor, deplasman fobisini de yendi.

Deplasmanda Alınan 3 Puan Bize Umut Verdi

Kayserispor’un Süper Lig devre arasından sonra iyi performans gösterdiğini yalnızca bunu ilk defa skor tablosuna yansıtabildiklerini belirten Tokgöz, yaptığı açıklamalarda “Devre arasından sonra tam kadro çıktığımız ilk mücadelede 3 puan aldık. Bu, takımın daha iyi yerlere geleceğini gösteriyor. Deplasmanda alınan 3 puan, bize umut verdi.” ifadelerine yer verdi.

Ligin Sonunda Kümede Kalacağız

Tokgöz Kayserispor’un zor bir sezon geçirdiğini vurgulayarak “Göreve geldiğimiz günden beri Kayserispor’u hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Buna da ligin ikinci devresinde iyi futbol oynayarak başladık. Bu hafta da çok kritik müsabakada 3 puan aldık. Kayserispor, bu zorlukların altından kalkabilecek bir camia. Ligin sonunda kümede kalacağız. Buna biz inandık, taraftarımız inandı, takımımız inandı.” açıklamalarını yaptı.

Kayserispor’un Önündeki Maçlar

Sarı kırmızılı takım, Süper Lig’in son 12 haftasında zorlu maçlar için sahaya çıkacak. Önümüzdeki günlerde Kayserispor’a misafir olacak rakip takımlar İttifak Holding Konyaspor, Göztepe, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Trabzonspor. Bunların yanı sıra Kayserispor’un deplasmana çıkacağı maçtaki rakipleri Kasımpaşa, Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir olacak.